luni, 12 octombrie 2009

Parisul meu























6 comentarii:

Razvan Dragoi spunea...

Unul din punctele cu adevarat tari: fotografiile tale permit lectura, poti vedea povestea din spatele imaginilor. Singura unde as fi taiat mai mult in partea de sus e poza cu nenea jandarmul, foarte misto altminteri, dar incarcata putin. In poza cu instrumentistii, cea cu porumbeii si mai ales in cea cu nenea cu umbrela se vede cu adevarat munca: unghiul potrivit, momentul potrivit si asta dincolo de calitatile tehnice. Ca sa faci astfel de poze trebuie sa stii sa te plasezi corect si sa astepti momentul exact in care sa apesi pe declansator.Bravo!

Elena Marcu spunea...

ihim, trebuia cropuita aia cu jandarmul, clar. esti generos, altfel, cu siguranta nu e singura care trebuia periata, refacuta, revazuta, reinventata, toate re.:p
thx.:)

Adrian B spunea...

Buna Elena ai poze Frumoase, totusi pot sa-ti sugerez sa postezi fiecare poza Alone, astfel privitorul Poate comenta direct la poza care la impresionat... eu de exemplu trebuie sa spun acum ca poza 6, 12, si poza 17 imi plac dar la 5 trebuie facut asa la 13 trebuie trasa mai nu stiu cum etc etc ai inteles ideea(este doar un exemplu)

P.s. Fotografia omului cu umbrela mi-a placut mult

Elena Marcu spunea...

da, stiu, fir-ar! m-am grabit cand am facut blogul, mi se parea ca se sfarseste lumea si io n-am blogul facut.:)
daca le-as fi pus pe rand, cred ca imi sareau in ochi si retusurile pe care mai mergea sa le fac.
am retinut, s'traiti! si ai dreptate. la urmatoarele...

multumesc mult!

Unknown spunea...

imi place foarte mult imaginea cu cladirile
este senzational cum se reflecta imaginea cerului in zidul de sticla al acestora

Elena Marcu spunea...

man, aia imi place pana si mie, desi nu am vocatie pentru fotografiile "arhitecturale"(?). ma bucur ca ai rezonat la ea.:)